user_mobilelogo

Unieke originele T-shirts

Een T-shirt is een kledingstuk dat gewoonweg niet in je kleedkast mag ontbreken. Je hebt er nooit genoeg tijdens de zomer, en tijdens de winter zijn ze de perfecte basis voor dikkere truien. Daarnaast zijn ze met bijna alles mooi te combineren, en bestaan er zoveel verschillende uitvoeringen dat je voor elke dag, elk humeur en elke gelegenheid wel een exemplaar kunt vinden.

En er is meer; Een T-shirt is het ideale kledingstuk om je persoonlijkheid aan de wereld te tonen. Al zeker als je kiest voor een T-shirt van YVDdesign. Deze T-shirts zijn namelijk speciaal ontwikkeld met als doel je eigenheid met trots te omarmen. Of je nu grappig, leuk , stoer, schattig of iets anders bent. Laat je eigenheid stralen met een T-shirt. Benieuwd naar het unieke originele aanbod van YVDdesign? Lees dan snel verder!

Onze shops

Wij hebben verschillende online shops. Via www.studioyvan.com (Amerikaanse shop) verkopen wij T-shirts en hoodies die bedoeld zijn voor dierenliefhebbers en natuurliefhebbers. Onze andere shop heeft de domeinnaam www.studioyvan.be (Europese shop). Deze heeft ook artikelen in zijn aanbod voor dierenvrienden en natuurliefhebbers maar in deze shop zijn de designs, behalve op T-shirts en hoodies, ook te verkrijgen op tassen, petjes, sweatshirts, rugzakken, buttons en meer. Je vind er ook bio-kleding, duurzame kleding ontworpen op een verantwoorde manier.

T-shirts voor de strijdlustige

climate warrior t shirtJij, je bent uniek. Je hebt vast wel een ideaalbeeld in je hoofd van hoe de perfecte wereld er volgens jou zou moeten uitzien. Je hebt je eigen normen en waarden, en deze maken onderdeel uit van je persoonlijkheid. Misschien verlang je, net zoals velen, naar een wereld zonder oorlog. Of misschien vind je dat het tijd wordt dat dierenleed uit de wereld verdwijnt en ben je dus erg begaan met het welzijn van alle dieren. Als je een echte dierenliefhebber bent, dan is dat zeker iets om trots op te zijn. Deze trotsheid kan je tonen aan de hand van een YVDdesign T-shirt. Je kan kiezen uit bedrukte teksten zoals: "I hate people who hurt animals", "Save the turtles", "Plastic kills animals", en nog vele andere.

Niet enkel het welzijn van dieren is voor velen onder ons een prioriteit, maar ook het welzijn van onze aarde. Het is jammer genoeg geen geheim meer dat het er steeds slechter aan toe gaat met onze planeet. De aarde warmt op, ijskappen smelten. Elk klein gebaar kan helpen om mensen bewuster te maken. Ook hier kan je kledij voor je spreken, als je zelf niet goed weet hoe. Zo kan je kiezen uit teksten zoals: "Climate warrior forever", "Save my planet", "Save my forest", en verscheidene andere ontwerpen die mensen bewust maken over de climate change en global warming!

T-shirts voor de moppentapper

T-shirts zijn er natuurlijk niet alleen voor serieuze doeleinden. Ze halen ook de grappige kant van ons naar boven. Ben jij iemand die goedlachs is? De lolbroek van de familie? Dan kan jij vast wel een T-shirt met een grappige tekst appreciƫren! Met de bedrukte T-shirts van YVD design liggen je vrienden en familieleden (en trouwens ook alle voorbijgangers) al in een deuk voordat je ook maar iets zegt! Je kan kiezen uit teksten zoals: "Who needs hair with a body like mine?", "Christmas time = shitmas time", "He has a beautiful dog so I married him", en nog veel meer leuks!

T- shirts voor de hopeloze romanticus

Ben jij een echte romanticus? Hou je van liefde, en alles wat ermee te maken heeft? Ook als je iemand bent die liefde in alles ziet, zijn er leuke T-shirts waarmee je je kunt uiten. Zo kan je kiezen uit teksten zoals: "Amor vincit omnia", "True love never dies", "Big love", en andere liefdevolle en romantische T-shirts.

Unieke T-shirts

De T-shirts van YVDdesign zijn uniek. Wij gaan enkel een T-shirt laten bedrukken, wanneer jij er eentje besteld hebt. Dat wil dus zeggen dat er geen sprake is van massaproductie. Zo blijf jij steeds uniek. Wil je een T-shirt bestellen? Dan kan dat eenvoudig bij ons! Kies jouw exemplaar, en zeg het eens met een T-shirt!