user_mobilelogo

T-shirts

Alle T-shirts zijn verkrijgbaar

in diverse kleuren

Alle designs zijn

ook op andere artikelen verkrijgbaar

T-shirts voor vrouwen, mannen, kinderen en baby's

Good Mood Everyday

Good Looking Everyday

Black Heart Amazing Love

Not In The Mood

Reggae Music Never Dies

Beautiful Red Heart

Big Love With Beautiful Red Heart

Good Mood With Beautiful Red Heart

Good Looking With Beautiful Red Heart

Wat is een T-shirt?

Een T-shirt is een kledingstuk dat in open gelegde toestand de vorm heeft van de hoofdletter T. De naam is dus afgeleid van de vorm van het kledingstuk.

Het is een kledingstuk dat je onder andere kledingstukken, zoals een hemd, kan dragen. Je kan het ook dragen zonder dat men er andere kleding over heen aandoet.

Een T-shirt heeft geen sluiting, dus geen rits of knopen om het te openen of dicht te doen. Het word over het hoofd aangedaan of uitgedaan en is geschikt voor mannen en vrouwen. Voor alle leeftijden.

De oorsprong van het T-shirt

Vroeger werd een T-shirt gedragen als onderhemd. Men droeg het onder een ander kledingstuk zoals een trui. Ook nu wordt het daar voor nog steeds gebruikt maar nu draagt men het ook als enige kledingstuk voor het bovenlichaam.

Andere varianten

Een T-shirt komt normaal gezien tot aan de heup. Andere varianten zijn de verkorte T-shirts voor vrouwen. De sexy naveltruitjes voor vrouwen waarbij je de blote buik kan zien. Varianten met lange mouwen, de longsleeve, worden soms ook T-shirt genoemd. Maar eigenlijk zijn dit shirts. Een meer geklede variant is de poloshirt. Deze is dan voorzien van een kraag.