Zwembril blauw met nijlpaard oogjes voor kinderen Blauw

Zwembril blauw met nijlpaard oogjes voor kinderen. Het bandje van de zwembril is van siliconen en is verstelbaar. Model: kids ocean. Materiaal: lens en neusbrug: pvc, hoofdband: siliconen.

€ 3.99

Lees meer...

Speelgoed Zwembrillen Zwembril blauw met nijlpaard oogjes voor kinderen Blauw
Product
 

Professionele zwembril Monterey grijs zwart Grijs

Professionele zwembril voor volwassenen. Model: Monterey in het grijs/zwart. Beco wedstrijd zwembril Monetery is gemaakt voor wedstrijdzwemmers. Beco Competition zwembrillen zijn gemaakt om iedere wedstrijd aan te gaan. De Competition zwembrillen zijn ergonomisch en aerodynamisch vormgegeven en zijn gemakkelijk te verstellen. De gepolariseerde lenzen maken het mogelijk om in open water te zwemmen zonder last te hebben van de schittering van het water. De Beco wedstrijd zwembril Monterey is gemaakt uit een frame van polycarbonaat. De lenzen zijn gemaakt uit Cellulose Pronionaat en zijn gebogen, hierdoor bieden zij een breed gezichtsveld. De gepolariseerde lenzen hebben bovendien een anti-fog coating. Dankzij de anti-fog coating zullen waterdruppels van de lenzen aflopen. Deze zwembril is uitgevoerd met speciale gepolariseerde lenzen; de 5-laagse gepoliariseerde TAC lenzen filteren scherpe licht flitsen als gevolg van schittering en weerkaatsing op het water. Hierdoor bieden de lenzen een hoge contrast zicht en maakt dat deze zwembril uitermate geschikt om in buiten water mee te zwemmen. De speciale gepolariseerde lenzen zorgen ervoor dat je geen last krijgt van schittering van de zon in je ogen doordat (zon)licht door/over het water weerkaatst wordt. Daarnaast bieden de lenzen bescherming tegen uv-straling. De zwembril is voorzien van een dubbele silicone verstelbare hoofdband en silicone/ultra zachte TPR afsluitranden. De hoofdband is gemakkelijk en precies te verstellen dankzij de drukknop verstelling op de zijkanten van de zwembril. Wordt geleverd met een opbergdoosje.

€ 29.95

Lees meer...

Speelgoed Zwembrillen Professionele zwembril Monterey grijs zwart Grijs
Product
 

Blauwe zwembril met UV bescherming 3 tot 8 jaar Blauw

Blauwe zwembril 3 tot 8 jaar. Zwembril met een siliconen band. De lenzen van de zwembril voor kinderen zijn gemaakt van polycarbonaat, hebben 100% UV bescherming, beslaan niet en zijn BS5883 1996 gecertificeerd. Deze zwembril is geschikt voor kinderen vanaf 3/4 jaar en de bril is voorzien van een verstelbare siliconen hoofdband en siliconen afsluitranden rond om de ogen. De neusbrug is tevens verstelbaar.

€ 5.50

Lees meer...

Speelgoed Zwembrillen Blauwe zwembril met UV bescherming 3 tot 8 jaar Blauw
Product
 

Roze zwembril met UV bescherming 3 tot 8 jaar Roze

Roze zwembril 3 tot 8 jaar. Zwembril met een siliconen band. De lenzen van de zwembril voor kinderen zijn gemaakt van polycarbonaat, hebben 100% UV bescherming, beslaan niet en zijn BS5883 1996 gecertificeerd. Deze zwembril is geschikt voor kinderen vanaf 3/4 jaar en de bril is voorzien van een verstelbare siliconen hoofdband en siliconen afsluitranden rond om de ogen. De neusbrug is tevens verstelbaar.

€ 5.50

Lees meer...

Speelgoed Zwembrillen Roze zwembril met UV bescherming 3 tot 8 jaar Roze
Product
 

8x Wijnglazen 500ml Transparant

Set van 8 luxe wijnglazen met een inhoud van 500ml. Een wijnglas is ca. 23cm hoog. Geschikt voor in de vaatwasser. Materiaal: glas.

€ 13.90

Lees meer...

Diversen Glazen 8x Wijnglazen 500ml Transparant
Product
 

Voordelige wijnglazen set van 24 stuks Transparant

Voordelige wijnglazen set van 24 stuks. Tray met 24 wijnglazen met een inhoud van ongeveer 190 ml. Deze glazen zijn gemaakt van glas.

€ 15.90

Lees meer...

Diversen Glazen Voordelige wijnglazen set van 24 stuks Transparant
Product
 

12 stuks wijnglazen voor witte wijn 370 ml Transparant

12 stuks wijnglazen voor witte wijn 370 ml. Set van 12 wijnglazen voor witte wijn. Deze witte wijn glazen zijn gemaakt van glas en hebben een inhoud van ongeveer 370 ml.

€ 21.90

Lees meer...

Diversen Glazen 12 stuks wijnglazen voor witte wijn 370 ml Transparant
Product
 

Vogelvoer vetbollen 6 stuks Multi

Vogelvoer vetbollen. Deze 4 seizoenen vetbollen voor tuinvogels zijn verpakt per 6 stuks met een totaal gewicht van ongeveer 500 gram. Deze vetbollen zijn bijzonder voedzaam en voorzien van alle benodigde proteinen en vitaminen voor allerlei soorten tuinvogels. De ingredienten van deze vetbollen zijn zo samengesteld dat ze het hele jaar door aan vogels gevoerd kunnen worden en bestaan uit tarwe, talg, gedroogd rundvlees poeder, sorgo zaad, gierst en zonnebloempitten.

€ 2.50

Lees meer...

Diversen Vogels voeren Vogelvoer vetbollen 6 stuks Multi
Product
 

Vogelvoer decoratiehanger hart 10 cm Multi

Vogelvoer decoratie hanger hart. Deze vogelvoeder hanger in de vorm van een hartje is een smakelijke traktatie voor elke tuinvogel. Dit figuur bestaat uit geperst vogelzaad wat enkel gemaakt is van natuurlijke ingredi?nten bestaande uit tarwe, gierst, gehakseld mais, E441 (eetbare gelanin), raapzaad en zwarte zonnebloempitten. Het formaat van deze hanger is ongeveer 7,2 x 3 x 10 cm.

€ 1.99

Lees meer...

Diversen Vogels voeren Vogelvoer decoratiehanger hart 10 cm Multi
Product
 

Vogelvoer decoratiehanger krans 10 cm Multi

Vogelvoer decoratie hanger krans. Deze vogelvoeder hanger in de vorm van een kransje is een smakelijke traktatie voor elke tuinvogel. Dit figuur bestaat uit geperst vogelzaad wat enkel gemaakt is van natuurlijke ingredi?nten bestaande uit tarwe, gierst, gehakseld mais, E441 (eetbare gelanin), raapzaad en zwarte zonnebloempitten. Het formaat van deze hanger is ongeveer 7,2 x 3 x 10 cm.

€ 1.99

Lees meer...

Diversen Vogels voeren Vogelvoer decoratiehanger krans 10 cm Multi
Product
 

Vogelvoer decoratiehanger huis 10 cm Multi

Vogelvoer decoratie hanger huis. Deze vogelvoeder hanger in de vorm van een vogelhuisje is een smakelijke traktatie voor elke tuinvogel. Dit figuur bestaat uit geperst vogelzaad wat enkel gemaakt is van natuurlijke ingredi?nten bestaande uit tarwe, gierst, gehakseld mais, E441 (eetbare gelanin), raapzaad en zwarte zonnebloempitten. Het formaat van deze hanger is ongeveer 7,2 x 3 x 10 cm.

€ 1.99

Lees meer...

Diversen Vogels voeren Vogelvoer decoratiehanger huis 10 cm Multi
Product
 

Vogelvoer netje met pindas Multi

Vogelvoer netje met pindas. Decoratieve hanger met een netje doppinda's voor tuinvogels. Dankzij het jute touwtje aan deze hanger kan dit netje gemakkelijk overal opgehangen worden. Het formaat is ongeveer 9 x 5,6 x 8 cm. Let op: u ontvangt een willekeurige verpakking.

€ 1.70

Lees meer...

Diversen Vogels voeren Vogelvoer netje met pindas Multi
Product
 

Buiten vogelvoer zonnebloempitten 230 gram Multi

Buiten vogelvoer zonnebloempitten. Voedersilo gevuld met zwarte zonnebloempitten welke geschikt zijn voor alle tuinvogels. Deze driehoekige kartonnen voedersilo is gemakkelijk op te hangen d.m.v het jute touwtje. Formaat: ongeveer 8,2 x8,1 x 23,7 cm. Inhoud: ongeveer 230 gram. Let op: u ontvangt een willekeurige verpakking.

€ 2.95

Lees meer...

Diversen Vogels voeren Buiten vogelvoer zonnebloempitten 230 gram Multi
Product
 

Pindakaas voor vogels 340 gram Multi

Pindakaas voor vogels. Pindakaas pot met stukjes noot voor tuinvogels. De pot heeft een formaat van ongeveer 8,2 x 8,2 x 10,1 cm en heeft een inhoud van ongeveer 340 gram. Ingredienten: vetten, maismeel, pindameel, gierst en sorghum.

€ 2.50

Lees meer...

Diversen Vogels voeren Pindakaas voor vogels 340 gram Multi
Product
 

Buiten vogelvoer mix 400 gram Multi

Buiten vogelvoer mix, 400 gram. Deze vogelvoermix is te gebruiken als strooivoer of in een vogelvoederhuisje. Let op: u krijgt een willekeurige verpakking. Deze is geschikt voor alle soorten tuinvogels.

€ 2.95

Lees meer...

Diversen Vogels voeren Buiten vogelvoer mix 400 gram Multi
Product
 

Houten tulp op steel rood 35 cm Rood

Houten tulp op steel rood 35 cm. Rode houten tulp van ongeveer 35 cm lang.

€ 1.95

Lees meer...

Diversen Souvenirs Houten tulp op steel rood 35 cm Rood
Product
 

Houten tulp op steel groen 35 cm Groen

Houten tulp op steel groen 35 cm. Groene houten tulp van ongeveer 35 cm lang.

€ 1.95

Lees meer...

Diversen Souvenirs Houten tulp op steel groen 35 cm Groen
Product
 

Stoepkrijtset met mandala sjabloon Multi

Een tekenset met een papieren mandala sjabloon en 6 kleuren stoepkrijt. Het sjabloon heeft een diameter van ca. 57 cm.

€ 2.75

Lees meer...

Speelgoed Buitenspeelgoed diversen Stoepkrijtset met mandala sjabloon Multi
Product
 

Stoepkrijt glow in the dark 5 stuks Wit

Stoepkrijt glow in the dark 5 stuks. Set van vijf fluorescerende stoepkrijtjes in wit/geel. De gemaakte tekeningen lichten op in het donker! Formaat krijtje: 10 cm lang, 2 cm diameter. Formaat verpakking: 13,5 x 12 x 3 cm. Formaat per krijtje: 2,5 cm dik, 13,5 cm lang.

€ 2.20

Lees meer...

Speelgoed Creatief speelgoed overi Stoepkrijt glow in the dark 5 stuks Wit
Product
 

10x A4 geblokt schriften drol emoji groen Groen

10x A4 ruitjes/blokjes schriften drol emoji. Drol emoji schriften in A4 formaat. De groene schriften hebben een opdruk van een drol emoji in een bad met geld en de tekst: #stinkinrich. Formaat: 0,5 x 29,7 x 21,0 cm. U ontvangt 10 schriften.

€ 9.50

Lees meer...

Hobby Schoolschriften 10x A4 geblokt schriften drol emoji groen Groen
Product